Connect with us
Publicitate

Administrație

Raed Arafat: Nu există nicio garanție că elevii vor reveni la școală după vacanța de două săpătămâni

Publicat

pe

Nu există nicio garanție că după două săptămâni de vacanță vor fi reluate cursurile față în față, a declarat, vineri seara, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), dr. Raed Arafat.

Șeful DSU a spus, că s-a preferat soluția vacanței de două săptămâni în dauna cursurilor online pentru toți elevii, compensând, ulterior, zilele date pentru vacanță, pentru a nu fi o discrepanță între accesul la online și seriozitate.

„Au fost niște discuții care au fost stabilite mai ales de experții de la Ministerul Educației că asta ar fi soluția mai bună”, a spus dr. Raed Arafat, la Digi 24.

Șeful DSU a spus „că nu există nicio garanție” că după vacanța de două săptămâni se va reveni la școală.

Publicitate

„Nu există nicio garanție (că vor începe cursurile fizic – n.r.) pentru că nu știm cum va evolua. Așteptăm să vedem evoluția și discuția asta a fost că la 10 zile vom evalua din nou. La 10 zile vom vedea cum se mișcă situația”, a mai declarat șeful DSU.

Toți elevii intră în vacanță timp de două săptămâni, de luni, 25 octombrie, ca măsură de combatere a pandemiei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    24 octombrie, 2021 at 4:21 pm

    De ce ar avea nevoie țara de oameni instruiți, citiți, educați sau pregătiți? Ce-am mai exporta în Occident atunci? Așa măcar dăm și noi ceva: badante, căpșunari, infirmiere și salahori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes