Connect with us
Publicitate

Social

Raed Arafat îi avertizează pe românii care îşi fac planuri pentru vacanţa de iarnă

Publicat

pe

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis un avertisment cât se poate de serios pentru românii care plănuiesc să meargă în vacanța de iarnă în alte țări, în contextul pandemiei de coronavirus la nivel mondial.

Publicitate

Asta, mai ales pentru faptul că în ultima vreme mai mult de jumătate din ţările Uniunii Europene, incluzând aici şi Regatul Unit al Marii Britanii apar cu roşu pe noua hartă europeană a restricţiilor de călătorie.

„Vă spun foarte direct şi sincer: hai să ne uităm care e situaţia, nimeni nu ştie ce va fi într-o lună, două, trei. Nimeni. Deci riscul este să-ţi iei bilet, să plăteşti banii şi în final să nu ajungi acolo, cine doreşte să facă ceva mai bine rămâne în ţară şi organizează în ţară, să putem ce putem organiza, dar riscul de a face planuri cu plecat în alte ţări este unul semnificativ, fiecare face cum crede, dar trebuie să înţeleagă că există şi riscul ca ţara respectivă să impună restricţii, nu neapărat România, şi să nu poată să ajungă”, a spus Raed Arafat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes