Connect with us
Publicitate

Social

Radu Paul, fost consilier local plecat din PNL, numit președinte PMP Brașov. Acesta preia locul lui Mihai Costel, devenit consilier personal al lui Adrian Veștea

Publicat

pe

Fostul consilier local PNL, Radu Paul, a fost numit de conducerea PMP în funcția de președinte interimar al filialei PMP Brașov. Acesta a demisionat la începutul anului din PNL acuzând se află într-un conflict cu modul de lucru al liberalilor brașoveni.

Decizia vine după ce fostul  președinte al filialei, Mihai Costel, a fost numit consilier personal al președintelui CJ Brașov, Adrian Veștea. Reamintim Mihai Costel a fost viceprimar al Brașovului în perioada 2016-2020.

Radu Paul a declarat își dorește o implicare activă în aflarea punctelor forțe ale PMP Braşov, și întărirea acestora. PMP este în reorganizare după ce nu a mai prins niciun mandat în Consiliul Local și Consiliul Județean Brașov, dar nici în Parlamentul României. Radu Paul a anunțat că vrea să promoveze persoane de calitate în funcții.

“După ce mi-am depus demisia din PNL şi din Consiliul Local Brașov, mi-am dorit să ocup o funcţie de conducere într-o filială judeţeană a unui partid. PMP este al treilea partid la nivel naţional, număr de aleşi locali, lucru care mă bucură şi mai mult, deoarece avem o fundaţie solidă pe care să construim” a declarat Paul.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes