Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, se însoară! Cine este iubita braşoveanului

Publicat

pe

Bat clopote de nuntă în showbiz! Braşoveanul Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, se însoară din nou, la opt ani de la divorț! Cine este femeia pe care s-a decis să o ceară în căsătorie!

Solistul de la Bosquito, în vârstă de 40 de ani, are o relație serioasă de câțiva ani cu Mădălina Ștefania. Lucrurile par să meargă excelent între cei doi, astfel că artistul a dus relația la un nou nivel.

Radu Almășan a postat recent dovada că și-a cerut iubita în căsătorie: o imagine în care îi oferea partenerei inelul de logodnă. Mădălina a spus „da” cu tot sufletul, astfel că se anunță o nuntă în showbiz. Cel mai probabil evenimentul va fi unul discret, dat fiind că Radu preferă să țin astfel de evenimente departe de ochii curioșilor.

Radu Almășan a divorțat de Delia în urmă cu 8 ani. Cei doi au avut o relație de lungă durată, care începuse încă din liceu. S-au mutat pentru o periodă de cinci ani în Statele Unite, însă lucrurile par să nu fi funcționat așa cum sperau ei. Au ajuns la divorț, când nimeni nu se aștepta!

Publicitate

Radu Almășan și Delia au divorțat în timp record: puțin peste un minut. Soția artistului nu s-a prezentat la divorț la acel moment, ci și-a trimis doar avocatul.

La rândul lui, solistul de la Bosquito a întârziat câteva ore și a folosit o intrare secundară la judecătorie, pentru a fugi de camerele de luat vederi, scrie viva.ro.

[Best_Wordpress_Gallery id=”98″ gal_title=”Almasan”]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes