Connect with us
Publicitate

Economic

Qatarul interesat să investească în preluarea unor proiecte mari în România. Discuţii la Braşov

Publicat

pe

Qatarul este interesat să investească în preluarea unor proiecte mari în România, existând în acest sens un fond de investiţii care operează la nivel global, a declarat, joi, la Braşov, ambasadorul Osama Yousef Abdullah Alqaradawi, conform unui comunicat remis de Instituţia Prefectului Braşov.

Ambasadorul Qatarului a fost primit de prefectul Braşovului, Mihai Cătălin Văsii, care i-a făcut o prezentare a judeţului, cu accent pe componenta economică şi oportunităţile de investiţii şi, ulterior, a participat, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, la o întâlnire cu preşedintele acestui for, Silviu Costea, şi cu alţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţ, a menţionat sursa citată.

„În cursul întâlnirii, E.S. dl ambasador a afirmat că doreşte să creeze o punte între investitorii din Qatar şi cei din România, principalele domenii de interes fiind energia din surse regenerabile, agricultura organică şi tehnologia informaţiei. Mediul de afaceri din Qatar – a mai spus E.S. dl ambasador – este interesat să investească în preluarea unor proiecte mari, existând în acest sens un fond de investiţii care operează la nivel global”, a arătat Prefectura.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes