Connect with us
Publicitate

Sport

Punct final în campionatele juniorilor. Liga Elitelor U19, singura în care s-ar mai putea juca meciuri din sezonul 2019-2020

Publicat

pe

Cum era de așteptat în contextul știrilor ultimelor zile din fotbalul european, cu primele ligi din Olanda și Franța deja încheiate, pandemia de coronavirus pune punct și unor competiții fotbalistice din România. Este vorba, cel puțin deocamdată, de campionatele de copii și juniori, excepție făcând Liga Elitelor U19, a cărei câștigătoare are dreptul de a participa în UEFA Youth League.

„În urma consultărilor avute cu membrii afiliați, din dorința de a proteja copiii și a diminua riscul infectării, având în vedere și faptul că nu există o miză competițională de tip retrogradare/promovare, dar și pentru a putea începe pregătirea sezonului următor, administrația FRF a luat decizia de a anula toate competițiile de copii și juniori de pe teritoriul României pentru sezonul 2019/2020, în total 31 de competiții. În același timp s-a căzut de acord ca reluarea antrenamentelor să reprezinte prioritatea cluburilor imediat ce condițiile sanitare și legale o vor permite”, se arată într-un comunicat al FRF.

Pe 9 martie, forul condus de Răzvan Burleanu hotărârea de a întrerupe toate competițiile de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes