Connect with us
Publicitate

Eveniment

Pui de urs, omorât de o maşină în juţeul Covasna. Al doilea animal ucis în trei zile

Publicat

pe

Un pui de urs a fost lovit mortal de o maşină în Covasna, fiind al treilea incident de acest fel petrecut anul acesta în judeţul Covasna, informează reprezentanţii Gărzii de Mediu Covasna.

Accidentul s-a petrecut miercuri noapte, în jurul orei 00,30.

Polițiștii din Covasna au primit un apel telefonic prin care erau informați că pe DN 13E km 37+200m, se află cadavrul unui pui de urs.

Reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Covasna, APM Covasna, IPJ Covasna şi medicul veterinar au mers la faţa locului. Au constatat că puiul de urs a murit după ce a fost lovit de o mașină..

Publicitate

Un incident similar s-a petrecut în urmă cu doar două zile pe DN 13E, în zona Câmpul Frumos. Cadavrele urşilor au fost duse pentru a fi incinerate la o unitate autorizată.

„În data de 24.05.2023, în jurul orei 00.30, urmare a unui apel telefonic din partea IPJ Covasna, prin care ni se aduce la cunoștiință faptul că că pe DN 13E km 37+200m, se află cadavrul unui pui de urs.

Reprezentanți ai Gărzii de Mediu Covasna, APM Covasna, IPJ Covasna și medicul veterinar s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că exemplarul de urs a fost omorât accidental.

Din dispoziția comisarului Gărzii de Mediu Covasna acesta a fost transportat spre incinerare la o unitate autorizată.”, a anunţat Garda de Mediu Covasna pe pagina de Facebook

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes