Connect with us
Publicitate

Eveniment

Proxenet reţinut la Braşov pentru că „îşi vindea” iubita pe bani, pentru prostituţie

Publicat

pe

Publicitate

Un tânăr din Iași a fost ridicat de polițiști după ce s-a transformat în proxenet. Împreună cu iubita sa, el a făcut bani buni din prostituție. Mai precis, individul căuta spații și pleca împreună cu iubita lui în diferite orașe din țară. În timp ce femeia își vindea trupul pe bani, el trăia pe picior mare. poliţia a făcut o percheziţie domiciliară unde bărbatul împreună cu iubita lui îşi aveau domiciliul.

Un tânăr din Iași a căzut în plasa polițiștilor după ce s-a hotărât să câștige bani buni chiar de pe urma iubitei sale. Bărbatul a pus-o pe iubita lui să se prostitueze în diferite orașe din țară. În timp ce femeia își vindea corpul pe bani, el căuta apartamente de închiriat și planifica totul ca la carte. Jocul său a fost oprit brusc de polițiștii care au intrat pe fir. Astfel, agenții din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Așadar, pe 3 iunie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat o percheziție domiciliară, în orașul Brașov, la un bărbat bănuit de proxenetism, transmite bzi.ro.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate mijloace de probă, precum: dispozitive mobile de comunicare, carduri bancare și suma de 1.600 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. Pe 4 iunie 2021, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul IPJ Brașov”, au menționat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

De altfel, individul a și fost băgat după gratii. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Mihai Sorin Zavache.

Publicitate

„Instanța admite propunerea procurorului formulată în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihai Sorin Zavache, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes