Connect with us
Publicitate

Eveniment

Proxenet braşovean, arestat după ce şi-a trimis iubita „la produs”, la Cluj. A făcut de pe urma ei aproape 130.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Un proxenet din Codlea este cercetat penal de poliţiştii braşoveni, după ce timp de aproape un an şi-a trimis iubita „la produs” în Cluj. Conform IPJ Braşov, individul de 40 de ani a obţinut 128.000 de lei de pe urma tinerei care se prostitua. Fata de doar 24 de ani s-a prostituat la Cluj în perioada 2 februarie 2022 – 09 ianuarie 2023. După ce oamenii legii „au intrat pe fir” bărbatul a fost arestat şi este cercetat pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

„La data de 19 ianuarie 2023, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare pe raza județelor Brașov și Cluj, în urma emiterii mandatelor de percheziție domiciliară de către Judecătoria Brașov, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, în valoare de peste 6.000 de lei și sisteme informatice, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile față de bărbat, instanța dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes