Connect with us
Publicitate

Eveniment

Protestul de ieri, din Braşov, s-a lăsat şi cu amenzi. 30.000 de lei au de plătit în total protestatarii care nu au respectat regulile. S-a comis chiar şi o infracţiune de distrugere

Publicitate

Publicat

pe

Protestul de aseară s-a lăsat şi cu amenzi pentru cei care nu au respectat regulile impuse de autorităţi. La protestul care a avut loc în Braşov au fost în jur de 1.000 de persoane, dintre acestea peste 100 au fost legitimate de jandarmi. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 30.000 de lei. 

Publicitate

„La acțiunile de protest din cursul serii trecute jandarmii au procedat la legitimarea și identificarea a peste 100 de persoane participante la eveniment.

Au fost aplicare 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.000 lei. Totodată au fost constatate și două infracțiuni, pentru care instituțiile abilitate vor face cercetări ulterioare și se vor dispune măsurile legale. Este vorba de o infracțiune de distrugere și o infracţiune de zădărnicire a combaterii bolilor”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes