Connect with us
Publicitate

Eveniment

Protest spontan la Ambulanţa Braşov. Medici nemulţumiţi de condiţiile de muncă: „Le-am restricționat accesul în biroul directorului medical”

Publicat

pe

Protest spontan la Ambulanță, în această dimineață. Nemulțumiți de condițiile de muncă, mai mulți medici s-au adunat în biroul directorului. La fața locului a fost chemată și poliția.

Oamenii spun că stau 3-4 persoane într-o cameră de 4 metri pătrați, există camere de supraveghere în încăperea în care se schimbă și sunt obligați să poarte morfina cu ei, pentru că nu au o cutie în care să o păstreze, transmite Radio România Braşov FM.

De cealaltă parte, directorul serviciului neagă aceste acuzații: “Le-am restricționat accesul în biroul directorului medical. După program, biroul rămânea deschis. Acolo era canapea unde ei intrau și se întindeau, dormeau câteodată. Dar medicii au camera lor de așteptare, doar că acolo, să spunem, sunt prea mulți câteodată să doarmă și restricționându-le accesul în biroul directorului medical, s-au revoltat”, a precizat directorul Ambulanței Brașov, David Levente.

Directorul spune că morfina este cu regim special și nu poate fi lăsată în ambulanță, iar fiecare medic are o cutie de valori, unde este închisă.

Publicitate

Acum a fost achiziționată o cutie mai mare, dar aceasta are nevoie de schimbarea încuietorilor.

Clădirea are și vestiar, a adăugat directorul de la Ambulanță, însă medicii preferă câte o dată să se schimbe în camera de așteptare, unde există camere de supraveghere pentru că se păstrează și medicația.

Cum medicii care au protestat nu au vrut să părăsească biroul directorului, acesta a chemat poliția pentru eliberarea camerei.

La acest moment, activitatea se desfășoară normal.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes