Connect with us
Publicitate

Eveniment

Protest la Fabrica de Pulberi din Făgăraș. Peste 100 de angajați protestează în faţa uzinei

Publicat

pe

Peste 100 de angajați ai Fabricii de Pulberi de la Făgăraș protestează, la această oră, în fața porții fabricii.

Publicitate

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că directorul în funcție va fi înlocuit de un nou șef care, spun ei, nu are cunoștințe în domeniu și ar fi pus în funcție pe criterii politice.

Potrivit salariților, actuala directoare a fabricii are o experință de 30 de ani în domeniu și a salvat fabrica de la faliment, însă mandatul ei a expirat la sfârșitul lunii ianuarie, transmite Radio Romnia Braşov FM.

„O dată, că nu i s-a prelungit acest mandat, dar se încearcă și niște jocuri de a fi numit un cetățean din afara societății, fost conducător al SRI Făgăraș, pensionar. Oamenii sunt nemulțumiți și este a treia oară când ies în curte spontan. În mod normal, conform regulamentelor de funcționare, nu ar trebui să lucreze în fabrică, pentru că o greșeală a unuia e fatală, nu numai pentru el, pentru ceilalți. Cine va veni de afară și nu are cunoștință de cum funcționează fabrica, probabil că îi va fi foarte greu să conducă o astfel de societate, care, încă o dată, nu este o societate care să aibă niște struguri. E industrie chimică, sunt instalații chimice”, a spus președintele Sindicatului Liber Nitramonia-Rompiro, Lucian Cupu.

Publicitate

Actualul director a fost chemat astăzi la București pentru clarificarea situației.

Salariații susțin că vor continua protestele pe tot parcursul zilei sau până când vor primi un răspuns afirmativ la cererea lor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes