Connect with us
Publicitate

Eveniment

Protest la Brașov – Mai multe terase își întrerup activitatea – „Poate așa țin cont de noi”

Publicat

pe

Mai mulți proprietari de terase din Brașov se alătură protestului HoReCa de astăzi. Timp de o oră, aceștia întrerup activitatea. Patronii și angajații protestează din dorința de a trage un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de oameni care lucrează în această industrie. 

Publicitate

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) organizează astăzi, 19 august, între orele 17.00-18.00, un protest pașnic, prin suspendarea activității. Toți cei care lucrează în sau pentru industria HORECA pot participa la protest, pentru a trage împreună un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de angajați din sector.

“Recurgem la această soluție deoarece numeroasele apeluri făcute de HORA la adresa guvernului au rămas fără răspuns iar responsabilitatea pe care o avem față de angajații noștri nu ne poate lăsa nepăsători. Locurile de muncă din industria ospitalității salvează vieți!”, subliniază reprezentanții HORA.

Cei care vor să ia parte la protest, o pot face astfel:

Publicitate
  • Accesează link-ul https://we.tl/t-k6jCEE6YkQ unde se găsesc toate pancartele în format de print
  • Printează pancartele pentru toți membrii echipei
  • Opresc activitatea comercială începând cu ora 17:00 și se poziționează în fața restaurantelor și a teraselor cu pancartele din link-ul de mai sus printate, până la ora 18:00.

Totodată, reprezentanții HORA recomandă distribuirea acestor pancarte pe toate canalele de comunicare și Social Media, atât ale restaurantelor și teraselor, cât și pe conturile personale, pentru un impact cât mai mare. Afișele se pot printa și pentru a fi afișate la intrarea în restaurant sau terasă.

“Astăzi, între orele 17:00 și 18:00 întrerupem vânzarea și ne poziționăm în fața restaurantelor și a teraselor cu pancarte însoțite de mesaje ferme, prin care ne exprimăm, pașnic și conform normelor de prevenire a răspândirii COVID-19, nemulțumirea față de măsurile adoptate”, spun reprezentanții HORA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes