Connect with us
Publicitate

Eveniment

Proprietarul unui apartament din Brașov a fost tâlhărit în propria casă. Doi indivizi au forțat ușa, au intrat în locuință și au furat tot ce au prins la mână

Publicat

pe

Prin clipe de coșmar a trecut proprietarul unui apartament din Brașov care a fost tâlhărit în propria casă. Noaptea trecută, în jurul orei 1.00, doi bărbați au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în apartamentul apartamentului persoanei vătămate, situat în cartierul Tractorul, unde au amenințat-o pe aceasta din urmă cu moartea, fapt ce a determinat-o să deschidă fereastra dormitorului și să se retragă pe pervazul exterior al imobilului.

În continuare, una dintre cele două persoane a scos un cuțit de vânătoare la vedere, s-a deplasat către fereastra locuinței, a amenințat-o pe persoana vătămată cu moartea și i-a cerut să revină în casă, amenințând-o totodată că îi va sustragă toate bunurile. După ce persoana vătămată a refuzat, cei doi suspecți i-au sustras din locuință trei telefoane mobile, un lanț de aur și o arbaletă, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 16.000 de lei.

După ce hoții s-au făcut nevăzuți, victima a sunat la 112, iar polițiștii au pornit în căutarea suspecților. Indivizii au fost identificați și reținuți câteva ore mai târziu. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au decis ca doar unul dintre inculpați să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a uneia dintre cele două persoane de sex masculin, în vârstă de 36 de ani.

Publicitate

Iată soluția instanței:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov în dosarul penal nr. 4805/P/2023 şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 şi 2 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin. 2 C.proc.pen. şi art. 202 alin. 1 şi 3 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Tatu Ionuţ-Adrian cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. (1) lit. a), d) şi f) C.pen., pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 03.05.2023 şi până la data 01.06.2023 inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”.

Pe numele suspectului a fost deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată. Urmărirea penală a fost realizată de Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes