Connect with us
Publicitate

Social

Au fost depuse 120 de cereri de locuințe sociale la Brașov. Criteriile de repartizare, în dezbatere publică

Publicat

pe

În conformitate cu prevederile legale, în vederea soluţionării cererilor privind repartizarea unei locuinţe sociale, autorităţile administraţiei publice locale stabilesc măsurile necesare pentru luarea în evidenţă şi pentru analiza solicitărilor primite. În acest scop se stabilesc anual criteriile în baza cărora se repartizează locuinţele sociale.

Astfel, conform prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, pe adresa Direcției de Asistență Socială Brașov, str. Panselelor nr. 23, pe fax la numărul 0368464083 sau la adresa de e-mail [email protected].

Documentația privind proiectul de hotărâre poate fi studiată pe site-ul Primăriei Municipiului Braşov (www.brasovcity.ro), site-ul Direcției de Asistență Socială Brașov (www.dasbv.ro) sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, str. Panselelor nr. 23.

Aceste propuneri pot fi transmise în perioada 17.07.2020- 27.07.2020.

Publicitate

Până la momentul prezent, sunt depuse 120 de cereri de locuință socială. În imobilul situat în Brașov, Str. Zizinului nr. 144 sunt 44 de locuințe sociale, fiind disponibilă doar o singură locuință, ce urmează a fi repartizată în perioada imediat următoare conform listei cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească în anul 2020 o locuință socială.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes