Connect with us
Publicitate

Administrație

Proiectul consilierilor PNL în Consiliul Local: avocatul Adrian Rusu, care a recuperat Cetățuia și Cerbul Carpatin, a fost declarat cetățean de onoare al Brașovului

Publicat

pe

Avocatul Adrian Rusu a fost declarat Cetățean de onoare al municipiului Brașov, în cadrul ședinței Consiliului Local de ieri, la inițiativa grupului de consilieri PNL, condus de Sebastian Rusu, care a promovat proiectul HCL.

„Un brașovean cu care ne mândrim! Administrația PNL și George Scripcaru au meritul în recuperarea a două obiective simbolice pentru orașul nostru, de o valoare istorică și patrimonială inestimabilă: Cetățuia de pe Dealul Straja și Cerbul Carpatin din Piața Sfatului.

Presărate cu multe piedici în decursul anilor, luptele de durată din justiție, au fost duse de avocatul brașovean Adrian Rusu. Victoriile i se datorează în mare măsură!

De-a lungul vremii, există o multitudine de exemple prin care distinsul avocat a apărat cu îndârjire și onestitate interesele comunității și ale noastre, ale cetățenilor, pe lângă calitatea profesională și umană dovedind, indubitabil, că este un bun brașovean, un om de valoare. Astfel, și-a câștigat un binemeritat loc în panteonul personalităților Brașovului.

Publicitate

În semn de recunoștință pentru toate acestea și celor ce cu siguranță vor urma, grupul consilierilor locali PNL a inițiat proiectul de acordare a titlului de Cetățean de onoare avocatului Adrian Rusu. Îl merită cu prisosință!”, a scris viceprimarul liberal al Brașovului pe pagina de Facebook.

În cadrul aceleiași ședințe CL Brașov, mai mulți brașoveni au fost declarați cetățeni de onoare ai orașului, pentru diferite merite.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes