Connect with us
Publicitate

Social

Proiect inedit în Braşov. Călătorii RATBV pot face donaţii către Hospice Casa Speranţei odată ce îşi achită şi călătoria

Publicat

pe

Publicitate

Utilizatorii mijloacelor de transport în comun din zona metropolitană Brașov vor putea face donații pentru HOSPICE Casa Speranței direct din aplicația 24pay.

Cei care achiziționează bilete sau abonamente pentru transportul în comun prin aplicație în zona metropolitană Brașov pot dona una dintre sumele predefinite de 0,5 lei, 3 lei, 5 lei sau pot introduce altă suma dorită, înainte de finalizarea plății pentru titlul de călătorie cumpărat.

Sumele donate vor ajunge la organizația non-profit înființată la Brașov în 1992, care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România.

În cei 31 de ani de activitate, HOSPICE a adus speranță pentru aproape 45.000 de copii și adulți cu boli incurabile. Banii donați de utilizatorii aplicației 24pay vor fi folosiți pentru construirea unui nou spital HOSPICE Casa Speranței la Brașov, destinat adulților diagnosticați cu boli oncologice.

Publicitate

„Am început anul acesta strângerea de fonduri pentru două noi spitale de îngrijiri paliative: unul la Brașov, pentru pacienții adulți diagnosticați cu cancer și unul pentru copii, la Adunații Copăceni. Avem nevoie de cele două spitale pentru că numărul pacienților care ne solicită ajutorul crește de la an la an – anul trecut, spre exemplu, au venit spre noi pacienți din 34 de județe. Nevoia este uriașă, iar suferințele cauzate de boli atât de grave nu pot rămâne pe listele de așteptare. De aceea, suntem recunoscători pentru orice donație, orice gest de solidaritate care ne ajută să ajungem la mai mulți oameni aflați în suferință”, spune Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

De cealaltă parte, Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services spune că „planurile noastre de viitor includ extinderea acestei funcționalități la nivel național și atragerea unor noi parteneriate, pentru a aduce mai aproape de utilizatorii noștri cauze pe care să le poată susțină și proiecte prin care să contribuie la bunăstarea comunității”.

24pay este o aplicație pentru transport în comun disponibilă în prezent în 19 orașe din România, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes