Connect with us
Publicitate

Economic

Programul „Rabla pentru electrocasnice” va fi lansat începând cu luna decembrie 2020. Brașovenii se pot înscrie într-o aplicație lansată pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu

Publicat

pe

Programul Rabla pentru electrocasnice va fi disponibil începând din luna decembrie 2020, după ce s-a încheiat dezbaterea publică. În jur de 100.000 de beneficiari vor putea obține banii de la Administrația Fondului de Mediu, în cadrul acestui program, sume cuprinse între 300 și 400 de lei.

Publicitate

Programul Rabla pentru electronice și electrocasnie 2020 presupune finanțare pentru achiziția a șapte tipuri de aparaturi electrice și electrocasnice. Pentru mașinile de spălat vase, aparate de aer condiționat, inclusiv cele portabile, frigidere și combine frigorifice, televizoare și uscătoare de rufe, vor fi acordate vouchere în valoare de câte 400 de lei. Alte vouchere în valoare de 300 de lei vor fi acordate pentru mașinile de spălat rufe, iar pentru aspiratoare vor fi dați 200 de lei. Potrivit reprezentanților Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), înscrierile în programul Rabla pentru electrocasnice „se vor realiza exclusiv în cadrul unei aplicații informatice, care va fi pusă la dispoziția solicitanților pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu www.afm.ro”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes