Connect with us
Publicitate

Social

Programul marilor magazine și mall-urilor din Brașov se modifică începând cu 15 mai

Publicitate

Publicat

pe

Relaxarea măsurilor din acest weekend vine la pachet și cu revenirea magazinelor la programul normal. Până acum activitatea acestora era restricționată în funcție de rata de incidență, la Brașov, în ultima perioadă fiind deschise până la ora 21. De sâmbătă, 15 mai însă, nu mai trebuie să vă grăbiți la cumpărături, pentru că programul se va prelungi.
Brașovenii care doresc să meargă la cumpărături în cele două mall-uri, cel din Tractorul și cel din Centrul Civic, trebuie să știe că magazinele de pe galerii se vor deschide la ora 10 și se vor închide la ora 22.

Publicitate

Supermarket-urile însă și-au stabilit fiecare în parte programul: Carrefour va fi deschis între 8 și 22, Auchan între 7 și 22. Supermarket-urile Kaufland revin la programul 8 – 22, același ca cel al magazinelor Lidl.

Magazinele mici sau cele de cartier își pot face programul cum doresc, nemaifiind nici ele limitate la ora de închidere 21. De asemenea, pentru că s-au ridicat restricțiile de circulație pe timpul nopții, terasele, restaurantele și barurile pot ține deschis până târziu. Dar, în continuare se respectă măsurile de distanțare și la interior nu se poate depăși un grad de ocupare de 50%. Masca nu se mai poartă pe stradă, dar este în continuare obligatorie la interior sau în spațiile aglomerate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes