Connect with us
Publicitate

Administrație

Programul „Lapte, corn și măr” în școli va va avea şi măsuri educative la Brașov. Vizite la ferme și ateliere despre mâncarea sănătoasă

Publicat

pe

Programul „Lapte, corn și măr” în școli va fi îmbunătățit cu măsuri educative la Brașov. Printre acestea se numără vizite la ferme și ateliere pentru copii despre mâncarea sănătoasă, a anunțat viceprimarul Flavia Boghiu. Ea a precizat că este vorba despre ”o achiziție verde”, prin care se încearcă extinderea modelului de la produsele din lapte, care proveneau direct de la fermierii din zonă.

Publicitate

Potrivit viceprimarului din Brașov, se va încerca implementarea aceluiași principiu și pentru cornuri, precum și introducerea măsurilor educative, transmite radiomures.ro.

Toate aceste propuneri au fost transmise și Guvernului României, astfel că ar putea fi aplicate la nivel național, dar nu din prima zi de școală, a precizat reprezentantul municipalității.

Viceprimarul Brașovului a mai explicat că prevederile din caietul de sarcini pentru licitarea serviciilor în cadrul acestui program la Brașov au fost preluate în proiectul de Hotărâre de Guvern pentru majorarea prețurilor la acest capitol, dar proiectul este încă în faza de consultare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes