Connect with us
Publicitate

Util

Program special al RATBV în perioada sărbătorilor pascale. Cum vor circula autobuzele și troleibuzele din Brașov

Publicat

pe

Ca la fiecare sărbătoare importantă și circulația mijloacelor de transport în comun din Brașov va fi modificată. În perioada Paștelui autobuzele și troleibuzele RATBV vor ieși pe traseu după un orar adaptat la cerințele de mobilitate din aceste zile.

Iată programul RATBV în perioada sărbătorilor pascale:

  • Vineri, 22 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare;
  • Sâmbătă, 23 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile de sâmbătă;
  • Duminică, 24 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Luni, 25 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Marți, 26 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare.

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm călătorilor rugămintea să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare” și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov.

Inclusiv casieriile de unde călătorii pot cumpăra bilete și abonamente vor avea program diferit în perioada 22 – 25 aprilie. Punctele de vânzare vor fi deschise conform programelor aferente unor zile de sărbătoare, iar orarul de funcționare poate fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Rețea distribuție bilete și abonamente”, respectiv accesând https://www.ratbv.ro/retea-distributie-bilete-si-abonamente/

Publicitate

„Pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, îi informăm pe clienții noștri cu privire la faptul că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația 24 pay, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, reamintim faptul că de la începutul acestei luni RATBV a pus în vânzare Abonamentul lunar metropolitan, la prețul de 195 de lei, care poate fi folosit pe toate liniile de transport operate în municipiul Brașov și zona metropolitană Brașov, fără limită a numărului de călătorii. Pentru acest titlu de călătorie există și varianta abonamentului anual metropolitan, la prețul de 1.950 lei”, au declarat reprezentanții RATBV SA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes