Connect with us
Publicitate

Util

Program special al autobuzelor și troleibuzelor RATBV, în perioada Paștelui. Cum vor circula mijloacele de transport în comun din Brașov

Publicat

pe

RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că în perioada Sărbătorilor Pascale mijloacele de transport public de călători vor circula conform unor orare adaptate la cerințele de mobilitate existente în aceste zile, după cum urmează:

  • Vineri, 14 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare;
  • Sâmbătă, 15 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile de sâmbătă;
  • Duminică, 16 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Luni, 17 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Marți, 18 aprilie 2023 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare.

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm călătorilor rugămintea să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare” și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov.

În ceea ce privește programul de funcționare al punctelor de vânzare RATBV, facem mențiunea că în perioada 14 – 17 aprilie 2023, inclusiv, casieriile vor fi deschise conform programelor aferente unor zile de sărbătoare (sâmbătă și duminică). Orarul de funcționare poate fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Rețea distribuție bilete și abonamente”, respectiv accesând https://www.ratbv.ro/retea-distributie-bilete-si-abonamente/

Pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, îi informăm pe clienții noștri cu privire la faptul că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația ”24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană, precum și, pentru plata călătoriilor, plata cu cardul bancar Visa/Mastercard.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes