Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal până la mijlocul lunii ianuarie

Publicat

pe

Temperaturile se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza ANM valabilă pentru perioada 18 decembrie-15 ianuarie.

Publicitate

Săptămâna 18.12.2023 – 25.12.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-estice și în extremitatea de sud a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Carpaților Orientali și a Munților Apuseni și local în regiunile centrale și nord-vestice, iar în regiunile extracarpatice va fi în general deficitar.

Publicitate

Săptămâna 25.12.2023 – 01.01.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și nord-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în Carpații Occidentali și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 01.01.2024 – 08.01.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Publicitate

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale și în zonele montane aferente.

Săptămâna 08.01.2024 – 15.01.2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes