Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo: Vremea va fi deosebit de caldă până la începutul lunii august

Publicat

pe

Publicitate

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în România vremea va fi deosebit de caldă cel puțin până în prima parte a lunii august. Cantitățile de precipitații vor fi diferite de la o regiune la alta, au mai stabilit meteorologii.

Potrivit ANM, în săptămâna 8-15 iulie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

În săptămâna 15- 22 iulie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 22-29 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul teritoriului. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țări.

Publicitate

În săptămâna 29 iulie- 5 august, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor, au precizat meteorologii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes