Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo. Vreme atipică în ianuarie. Probabilitatea de precipitații este mică

Publicat

pe

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale până pe 6 februarie. Va fi deficit de orice precipitaţii cu excepția săptămânii 9 – 16 ianurie.

Publicitate

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza pe următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 9 – 16 ianurie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile estice, vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Publicitate

Săptămâna 16 – 23 ianurie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 23 – 30 ianurie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 30 ianurie – 6 februarie

Publicitate

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în est, centru și la munte.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes