Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pentru luna aprilie. Temperaturi mai ridicate decât cele normale

Publicat

pe

Publicitate

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în următoarele patru săptămâni, se arată în prognoza publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, dar și deficitar în regiunile sudice, estice, centrale, dar mai ales la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal
pentru această perioadă.

Publicitate

Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 25.04.2022 – 02.05.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toată țara, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi local deficitare în sud-vest, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes