Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe patru săptămâni: Vremea se va încălzi în aproape toată țara

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele patru săptămâni vremea se va încălzi în aproape toată țara, mai puțin în nord. De asemenea, va ploua în toate regiunile, în special în a doua parte a intervalului.

Publicitate

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 9-16 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, în special în regiunile vestice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vest și la munte.

În săptămâna 16 – 23 octombrie, temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile nordice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 23 – 30 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Publicitate

În săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință excedentară în majoritatea regiunilor, au precizat meteorologii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes