Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Temperaturi mai coborâte la început şi ploi

Publicat

pe

Prognoza meteo pentru perioada 24 iulie – 21 august arată că vremea vine, în primele două săptămâni, cu temperaturi mai coborâte decât în mod normal, apoi va fi ușor mai cald. La fel, ploile vor fi, în primele două săptămâni, peste media normală.

Publicitate

Săptămâna 24 – 31 iulie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice, nord-estice și local în cele centrale, dar și deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 31 iulie – 7 august

Publicitate

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 7 – 14 august

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 14 – 21 august

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile sud-vestice.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes