Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Temperaturi mai coborâte decât cele normale în prima săptămână şi ploi abundente

Publicat

pe

După săptămâna 12 – 19 iunie în care temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale, vremea devine obișnuită pentru această perioadă, dar cu ploi abundente, potrivit prognozei pe următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

Publicitate

Săptămâna 12 – 19 iunie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de vest și de sud-vest a țării.Cu excepția extremității de est și de sud-est a țării, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 19 – 26 iunie

Publicitate

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în regiunile nord-estice, iar în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare.

Săptămâna 26 iunie – 3 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice și nord-vestice.

Săptămâna 3 – 10 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii țări.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes