Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Temperaturi caniculare în luna iulie

Publicat

pe

Temperaturile vor fi peste cele obișnuite pentru luna iulie în cea mai mare parte a țării, potrivit prognozei transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 3 – 31 iulie.

Publicitate

3 – 10 iulie

Regimul termic se va situa peste cel obișnuit pentru această săptămână în regiunile sudice, estice, nordice și centrale, în timp ce în restul teritoriului va fi în general apropiat de cel normal. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud- vestice, iar în restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

10 – 17 iulie

Publicitate

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, sud-estice și centrale, în timp ce în restul țării se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

17 – 24 iulie

Mediile valorilor termice vor avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în estul, sud-estul și centrul teritoriului, în timp ce în rest se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

24 – 31 iulie

Mediile valorilor termice vor fi peste cele normale pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordice, iar în restul teritoriului se va situa în limite normale pentru acest interval.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes