Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe o lună de zile. Temperaturi de primăvară și ploi normale perioadei

Publicat

pe

Publicitate

Meteorologii estimează că, până în 17 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă sau uşor mai ridicate. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare într-o singură săptămână din patru.

Săptămâna 20 – 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, estice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 27 martie – 3 aprilie

Publicitate

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în centru, nord și la munte.

Săptămâna 3 – 10 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 10 – 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes