Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe luna martie: Precipitații multe și temperaturi ridicate

Publicat

pe

Publicitate

ANM preconizează că vor fi temperaturi mai ridicate decât cele normale până pe 27 martie. De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi excedentare.

ANM a emis, vineri, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 27 februarie – 6 martie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele
normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar și deficitar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Publicitate

Săptămâna 6 – 13 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 13 – 20 martie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Săptămâna 20 – 27 martie

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi exedentare în cea mai mare parte a
țării, dar mai ales în regiunile estice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes