Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe două săptămâni, în Transilvania. Vremea se răceşte după 2 noiembrie

Publicat

pe

Publicitate

Vremea va fi călduroasă până pe 2 noiembrie, cu temperaturi peste media perioadei. Prima răcire este așteptată la sfârșitul lunii octombrie, când temperaturile coboară la 15 – 18 grade. Ploile vor fi puține în majoritatea regiunilor.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat, luni, estimările pentru perioada 24 octombrie – 6 noiembrie.

În Transilvania, până la finalul lunii octombrie vremea va fi caldă, cu medii ale maximelor termice de 18…20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 24 și 25 octombrie. O vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit se estimează și pentru cea de-a doua săptămână, când media valorilor termice diurne va fi cuprinsă între 12 și 16 grade, cu o posibilă răcire în perioada 2-4 noiembrie. Temperaturile nocturne vor fi în general constante și se vor situa în medie între 2 și 5 grade, exceptând nopțile din perioada 25-27 octombrie, când vor fi mai ridicate spre medii de 6…10 grade.
Local ploi slabe se vor semnala în zilele de 25 și 26 octombrie, dar pe arii restrânse cu o probabilitate mai mare și pe parcursul celei de-a doua săptămâni.

La munte, valorile termice diurne se vor situa peste normalul perioadei, mai ales în prima sâptâmână și la începutul celei de-a doua, când va fi mult mai cald decât în mod obișnuit cu o medie a maximelor cuprinsă între 10 și 14 grade. Ulterior, după data de 2 noiembrie este posibilă o răcire, media urmând să scadă spre 6…8 grade. Temperaturile nocturne vor fi în general constante și se vor situa în medie între 0 și 4 grade, exceptând nopțile din 25 și 26 octombrie, când vor fi mai ridicate la medii de 6…8 grade. Local și temporar va ploua în general slab cantitativ în zilele de 25 și 26 octombrie, dar pe arii restrânse și în cea de-a doua săptâmână.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes