Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo pe două săptămâni în Transilvania şi la munte. Vremea se răceşte

Publicat

pe

Prognoza publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru următoarele două săptămâni (20 martie – 2 aprilie) arată că temperaturile scad din a doua săptămână. Ploi multe vor fi după 25 martie.

În Transilvania vremea va fi caldă în perioada 20 – 25 martie, astfel vor fi zile în care se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime de 16…18 grade. La finalul lunii martie și în primele zile ale lunii aprilie se vor înregistra temperaturi apropiate de normele climatologice, respectiv o medie a maximelor de 12…14 grade. Media regională a temperaturilor minime se va situa între 2 și 6 grade, însă spre finalul lunii martie (30 și 31 martie) vor fi posibile valori în jurul a 0 grade. Vor fi ploi slabe în 21 și 22 martie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și după 25 martie când vor fi posibile și cantități de apă mai însemnate.

La munte vor fi valori termice peste mediile multianuale se vor înregistra și la munte în prima săptămână (20 – 26 martie), când la nivelul zonei se vor înregistra maxime între 6 și 10 grade și minime în general între 0 și 4 grade. În a doua săptămână prezenta estimare indică temperaturi maxime ce nu mai depășesc o medie zilnică de 4…6 grade și minime ce vor deveni în general negative, la valori în jurul a -2 grade. Sunt prognozate precipitații pe arii mai extinse și posibil însemnate cantitativ după 26 martie. În restul intervalului acestea se vor semnala doar pe alocuri și vor fi slabe.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes