Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo în Transilvania şi la munte. Vreme schimbătoare până la mijlocul lunii mai

Publicat

pe

Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în toată țara până la mijlocul lunii mai. Vor fi ploi și temperaturi care vor oscila de la o zi la alta, avertizează specialiștii.

În Transilvania, în prima săptămână vor fi alternanțe termice, cu medii ale maximelor între 18 și 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în zilele de 1 și 4 mai. Apoi nu vor mai fi variații semnificative, astfel încât temperaturile vor oscila ușor în jurul a 19 grade. Temperaturile minime vor înregistra cele mai scăzute valori în 2 mai, aproximativ 3 grade, iar în restul perioadei se vor situa între 6 și 8 grade.

Probabilitatea pentru ploi pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ va crește din 7 mai, iar până atunci acestea vor fi doar pe arii restrânse și cu precădere după-amiaza.

La munte, vremea nu va avea modificări substanțiale pe aproape tot intervalul, astfel încât mediile temperaturilor maxime vor fi între 8 și 10 grade, iar ale minimelor între 1 și 4 grade. Probabilitatea pentru precipitații pe arii extinse și mai însemnate cantitativ va fi în creștere din 7 mai, au precizat meteorologii.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes