Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo în ianuarie și februarie: „Niciun meteorolog nu va spune că s-a încheiat iarna”

Publicat

pe

snow mountain under stars
Publicitate

ANM a emis o alertă meteorologică pentru lunile ianuarie și februarie, anunțând că temperaturile din această perioadă se vor menține peste limita obișnuită. Însă, prezența unor zile cu ger și ninsori nu este exclusă.

„Aș privi cu atenție la ceea ce urmează. Niciun meteorolog nu va spune că s-a încheiat iarna sau că estimările care s-au făcut în toamnă s-au îndeplinit în totalitate. Să ne amintim despre ceea ce s-a întâmplat în 2012, când până pe 23-24 ianuarie a fost o iarnă blândă. Au venit 3 viscole la interval de 3 săptămâni, care au dus la formarea unor troiene de zăpadă de 5 metri”, a precizat meteorologul Gabriela Băncilă.

„Pentru ianuarie și februarie 2023, estimările mențin semnalul de vreme mai caldă. Dar sunt estimări ale temperaturilor medii lunare și la cantitățile medii de precipitații, ceea ce nu exclude posibilitatea ca 2-5 zile din această perioadă să vină cu o vreme mult mai rece sau cu precipitații abundente sub formă de ninsoare”, a mai spus Gabriela Băncilă, potrivit Digi24.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes