Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo: Cum va fi vremea până la mijlocul lunii decembrie

Publicat

pe

Temperaturile vor fi, în general normale pentru această perioadă sau ușor mai ridicate, cu excepția zonelor din nord-est, se arată în prognoza pe patru săptămâni publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Publicitate

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nord-estice, dar și ușor mai ridicate în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Publicitate

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în nord-est, dar și mai ridicate în regiunile vestice și centrale, iar în rest valorile termice vor fi în
general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de mediile climatologice ale
săptămânii.

Publicitate

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile centrale și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes