Connect with us
Publicitate

Util

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Paşte

Publicat

pe

Publicitate

Vremea va avea în perioada următoare tendință de încălzire, se arată în prognoza pentru perioada 10-23 aprilie, publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie.

În Transilvania valorile termice diurne vor avea variații pe tot parcursul intervalului. La mijlocul primei săptămâni, mediile maximelor vor fi în creștere de la 13 la 17 grade, iar până la sfârșitul intervalului vor oscila între 14 și 17 grade. Mediile regionale ale temperaturilor nocturne vor avea tendința de creștere ușoară de la 1…2 grade la începutul primei săptămâni, până spre 4…5 grade în a doua jumătate a intervalului.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată după data de 15 aprilie, semnificativ la începutul acestui interval, când vor fi posibile și cantități de apă mai importante.

La munte, în prima săptămână din interval, mediile temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 4 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în data de 13 aprilie. Minimele termice, în medie, se vor situa între -3 și 3 grade, cu valorile cele mai ridicate în data de 14 aprilie. În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendință de creștere ușoară, cu medii ale maximelor de 6…8 grade și ale minimelor de -1…1 grad.

Publicitate

Probabilitatea pentru precipitații mixte va fi ridicată în jurul datei de 15 aprilie, când vor fi cantități de precipitații mai însemnate și din nou după data de 17 aprilie.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes