Connect with us
Publicitate

Social

Profi retrage de urgenţă un produs alimentar: „Se recomandă persoanelor să le distrugă”

Publicat

pe

După ce o clientă a făcut o sesizare, Profi retrage de urgenţă un produs alimentar. Astfel, este avertisment pentru clienţi. Acest produs trebuie aruncat de urgență însă trebuie mers înapoi la magazin pentru recuperarea banilor. Cum poți să faci asta.

În urma sesizării din partea unei cliente, magazinele Profi retrage un produs de la vânzare care nu trebuie consumat, ci distrus.

Sesizarea clientei a făcut ca Profi să reacționeze și să retragă de la vânzare un produs, „ca urmare a unor factori de risc”.

Ce produs este retras de la vânzare

Publicitate

Astfel, după ce o clientă a sesizat lanțul de magazine, Profi a decis să retragă de la vânzare crema de brânză Latte Carso Mascarpone 250 g, lot 0523 TDV 22/05/2023, transmite playtech.ro.

S-au efectuat verificări și s-a constat o problemă la lotul menționat mai sus, astfel că Profi îndeamnă clienții care au achiziționat acest produs să nu îl consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze.

Cum îți poți recupera banii

Clienții Profi vor primi contravaloarea produsului dar numai dacă se prezintă la magazinul de unde l-au cumpărat cu bonul fiscal, informează compania.

„Profi acordă prioritate siguranței alimentare, motiv pentru care vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la client a articolului: LATTE CARSO MASCARPONE 250 G lot: 0523 TDV 22/05/2023 ca urmare a unor factori de risc.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, achiziționate în perioada 31 martie – 2 aprilie, să nu le consume, că să le distrugă sau să le returneze la magazin împreună cu bonul fiscal, urmând să primească în schimb contravaloare lor”, anunță retailerul Profi.

Profi, cel mai răspândit magazin

Profi are peste 1.600 de magazine integrate și Partener active în mai muolt de 750 de localități din România, având cea mai mare extindere geografică. În plus, potrivit informațiilor comunicate de retailer, pentru Profi lucrează nu mai puțin de 28.000 de oameni.

Retragerea și rechemarea produselor din magazine sunt măsuri voluntare dispuse de producători sau distribuitori pentru asigurarea siguranței produselor destinate consumatorilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes