Connect with us
Publicitate

Eveniment

Profesorul de etică de la Colegiul Economic „Andrei Bârseanu”, care este acuzat că le-ar face avansuri sexuale elevilor săi, ar strânge semnături de susținere în liceu. Între timp, polițiștii din Brașov au deschis o anchetă

Publicat

pe

Profesorul de etică de la Colegiu Național Economic „Andrei Bârseanu” din Brașov continuă să predea la liceu, în ciuda acuzațiilor pe care mulți elevi le-au făcut publice. Superiorii săi au anunțat că vor porni o anchetă pentru a afla dacă acuzațiile tinerilor sunt fondate. În același timp și polițiștii au anunțat că fac cercetări în acest caz.

Publicitate

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală, după ce pe 23 ianuarie, reprezentantul unei unități de învățământ, din municipiul Brașov, a formulat o sesizare, în cuprinsul căreia au fost expuse posibile fapte contrare normelor de etică și deontologie profesionala manifestate de un cadru didactic al unității. Având în vedere datele pe care polițiștii le-au obținut până la acest moment, a fost deschis un dosar de cercetare penală, în care se efectuează verificări, in rem, sub coordonarea unui procuror de caz desemnat, urmând a se dispune și propune măsuri, după caz, în funcție de rezultatul anchetei”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Între timp, pe contul de Facebook „Justițiarul de Berceni” apar noi informații în legătură cu activitatea dascălului de după izbucnirea scandalului. Într-o înregistrare audio, o elevă a transmis că profesorul de etică ar strânge semnături de susținere de la elevii din liceu.

Tot pe același cont a fost postat un presupus mesaj al profesorului în care explică elevilor ce pași urmează să facă pentru a-și demonstra nevinovăția.

Publicitate

Vă reamintim că dascălul de etică este acuzat că și-ar fi hărțuit elevii cu sute de mesaje, multe dintre ele cu tentă sexuală. Adolescenții au povestit că de foarte mulți ani profesorul ar aborda băieți cărora le predă la clasă și le-ar face avansuri atât în mod direct, cât și pe rețelele sociale. O mare parte din mesajele transmise online ar avea tentă sexuală, spun elevii. Detalii despre acest caz puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes