Connect with us
Publicitate

Eveniment

Profesoara de matematică din Azuga care a lăsat corigenți 12 elevi înainte de Evaluarea Națională va preda la București

Publicat

pe

Publicitate

Profesoara de matematică de la Liceul Teoretic din Azuga, care în urmă cu un an a lăsat corigenți 12 elevi înainte de Evaluarea Națională și apoi a fost mutată la o altă școală din județ pentru calma situația, a depus dosar de pretransfer la București și a obținut cel mai mare punctaj la evaluarea făcută pe grila Ministerului Educației. Cristiana Dumitrescu a fost cercetată disciplinar, împotriva acesteia existând plângeri și reclamații din partea părinților, foștilor și actualilor elevi încă din anul 2013.

Profesoara de matematică de la Liceul Teoretic din Azuga a fost dată afară de conducerea școlii, după decizia comisiei de disciplină, transmite observatorulph.ro.

În anul școlar anterior, aceasta a fost acuzată că a lăsat intenționat corigenți 12 elevi și mutată apoi de ISJPH la o altă școală din Prahova din luna septembrie a anului 2023.

Profesoara de matematică și-a depus dosar de transfer ca să predea în anul școlar viitor în București și a obținut cel mai mare punctaj pe disciplina matematică, potrivit listei cu punctajele finale obținute de cadrele didactice pentru pretransfer.

Publicitate

Cristiana Dumitrescu a obținut 93,2 puncte, astfel că, din toamnă, aceasta este calificată să predea la o școală din Capitală.

Vă reamintim, în iulie 2023, Cristianei Dumitrescu, profesoara de matematică de la Liceul Teoretic din Azuga, i-a fost desfăcut disciplinar contractul individual de muncă.

Cadrul didactic acuzat că ar fi lăsat corigenți 12 elevi din aceeași clasă, chiar înaintea Evaluării Naționale, a rămas fără serviciu după ce Consiliul de Administrație care a efectuat cercetare disciplinară internă a ajuns la concluzia că respectiva profesoară nu mai are ce căuta la catedră.

În acest caz, Poliția a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes