Connect with us
Publicitate

Social

Problemele cu calitatea apei potabile din Râșnov continuă. Oamenii se plâng acum că apa de la robinet e plină de clor

Publicat

pe

La doar patru luni de când sute de localnici au făcut boli digestive din cauza apei de la robinet, problemele continuă în Râșnov. Localnicii se plâng că nu mai pot bea apă pentru că atunci când pornesc robinetul miroase puternic a clor. Unii fac haz de necaz și spun că apa are atât de mult clor încât ar putea dezinfecta suprafețe, anunță observatornews.ro.

Publicitate

Problemele ar fi început în urmă cu trei săptămâni atunci când oamenii s-au alertat din cauza mirosului puternic de clor. Chiar dacă au încercat să fiarbă apa, localnicii spun că mai rău au făcut pentru că mirosul substanței chimice s-a intensificat și mai mult. Responsabilii recunosc problema, dar spun că nu găsesc o explicație pentru această situație.

„Da, într-adevăr, se pare că miroase. Sincer nu am nicio explicaţie practică. Am luat hotărârea ca luni sa fiu cu reprezentanta DSP din nou în Râşnov, să iau din nou analizele pentru apă”, a declarat Sorin Bălășescu, directorul Goscom Râșnov, pentru observatornews.ro.

Direcția de Sănătate Publică Brașov spune că la ultima analiză a calității apei de la robinet, făcută la jumătatea lunii octombrie, analizele arătau că apa este potabilă. Vă reamintim că în luna iulie peste 400 de localnici și turiști s-au îmbolnăvit după ce au băut apă de la robinet.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes