Connect with us
Publicitate

Eveniment

Probleme pe calea ferată, după ce mai mulţi copaci au căzut pe şine. Afectat este şi trenul Budapesta – Brașov

Publicat

pe

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, anunță CFR.

„În cursul acestei zile (luni – n.r.), mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicații în circulația trenurilor CFR Călători între stațiile Stânceni și Răstolița. Astfel, au fost afectate trenurile IR 1942 Mangalia – Satu Mare, IR 1641 București Nord – Satu Mare și IR 407 Budapesta – Brașov.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelor afectate, după redeschiderea circulației. Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, potrivit unui comunicat de presă.

CFR anunță că, în funcție de evoluția fenomenelor atmosferice, sunt posibile și alte decalări ale orarelor trenurilor.

Publicitate

„CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”, se menționează în finalul comunicatului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes