Connect with us
Publicitate

Eveniment

Probleme cu rețeaua Vodafone, în mai multe zone din țară, printre care și Brașov. Utilizatorii nu pot efectua apeluri telefonice

Publicat

pe

Rețeaua Vodafone a picat în mai multe zone din țară, anunță playtech.ro. Încă de la primele ore ale dimineții, sute de abonați și utilizatori de cartele prepay au reclamat că nu pot efectua apeluri telefonice. Rețeaua pare să fie picat, cel puțin parțial. În mod ciudat, conexiunea la internet continuă să funcționeze, deci pot fi efectuate fără probleme apeluri pe WhatsApp, Messenger sau FaceTime, dar oameni nu pot vorbi la telefon. Apelul se inițiază, interlocutorii nu se aud între ei, iar după câteva secunde, este afișat mesajul ”Apel eșuat”.

Fenomenul a fost deja confirmat și de Monitorul Botoșani, iar având în vedere distanța dintre cele două județe, este clar că problema este una mai extinsă decât pare la prima vedere pe teritoriul țării.

Potrivit jurnaliștilor playtech.ro, reprezentanții Serviciului Clienți au transmis că este vorba de un deranjament pe rețeaua de voce proprie, și că se lucrează pentru remediere. SMS-urile și rețeaua de date mobile sunt funcționale, deci apelurile cu cei dragi pot fi efectuate prin diverse aplicații care folosesc conexiunea la internet.

Potrivit reprezentanților companiei, problema afectează doar o parte dintre numerele Vodafone din rețea. Ar fi vorba despre o problemă generată de softul din serverele proprii. Nu a fost oferită momentan nicio estimare pentru remedierea problemei. Până la această oră operatorul de telefonie nu a emis un comunicat de presă pe subiect.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes