Connect with us
Publicitate

Eveniment

Principalul suspect al dublei crime din satul Șimon a fost reținut noaptea trecută. Inculpatul și-a recunoscut parțial vina, în fața anchetatorilor

Publicat

pe

Publicitate

După ce a fost săltat din locuința sa, principalul suspect al dublei crime din satul Șimon a ajuns noaptea trecută în fața anchetatorilor. Daniel Pepine, cel care este bănuit că i-ar fi ucis pe Nicu și Alexandra, cei doi soți de 38 și 32 de ani, a dat declarații la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. În urma datelor pe care le-au obținut, procurorii au decis să îl rețină pe suspect pentru 24 de ore.

„În urma unor cercetări complexe începute de dimineață, imediat după sesizare și terminate în jurul orei 21.30, respectiv acte medicale, constatări medico-legale preliminare, declarațiile inculpatului de recunoaștere parțială a faptelor și declarațiile a 4 martori (membrii de familie cu inculpatul și cu victimele), din cercetările efectuate la fața locului, percheziția domiciliară la locuința inculpatului și alte investigații ale organelor de cercetare penală, procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt:

În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor. Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Astăzi, anchetatorii ar urma să îl ducă pe suspect în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Capturarea individului nu a fost o muncă ușoară. Polițiștii au fost nevoiți să aștepte jumătate de zi până să poată intra în casa suspectului. Până atunci, oamenii legii l-au căutat pe inculpat prin tot satul, cu ATV-uri și inclusiv cu un câine de urmă. În jurul orei 15.30, procurorii au obținut un mandat de percheziție din partea unei instanțe, iar așa au reușit mascații să intre peste el în casă.

Publicitate

În tot acest timp, presupusul criminal se ascundea chiar în podul casei tale. Surse din anchetă spun că ar fi fost înarmat cu un cuțit, i-ar fi amenințat pe polițiști și chiar ar fi încercat să își pună capăt zilelor. După câteva ore de negocieri, mascații au recurs la forță și au reușit să îl imobilizeze pe bărbat.

Detalii despre oribila crimă comisă în noaptea de 15 spre 16 ianuarie puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes