Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primul târg de produse meșteșugătești al verii mai poate fi vizitat doar duminică, în zona Lacului din Noua

Publicat

pe

„Târg cu gust și gusturi”. Este primul târg cu produse hand-made deschis după „închiderea” pe fondul pandemiei de coronavirus. Târgul este în zona lacului din Noua și îl mai puteți vizita și duminică, de la ora 12.00 până la 20.00. Veți găsi aici meșteri care vin cu produse din piele, dar și bijuterii hand-made, producători de dulcețuri de toate soiurile, producători de produse din carne și lapte. În total, 27 de producători, dispuși în două zone distincte, astfel încât să poată fi respectate toate normele igienico-sanitare.

Publicitate

„Siropuri, șerbet, dulcețuri din petale de trandafiri, care sunt foarte căutate acum – cu asta am venit. Mai avem și alte produse, produsele pădurii: măceșe, cătină, coacăze, afine, mure, zmeură. Le culegem din pădure, le procesăm, facem dulceață, șerbet sau sirop”, ne-a explicat un producător de dulcețuri prezent la târg.

Târgul s-a deschis încă de joi și, deși este primul organizat în acest an, organizatorii spun că nu s-au bucurat de foarte mulți clienți, până acum. De fapt, nici vremea n-a prea ajutat. „Au fost două zile ploioase și pline de distanțare. Nici azi, când e vreme frumoasă, lumea nu a avut curaj să iasă în numărul cu care eram obișnuiți altădată. Însă, sperăm să intrăm în normal”, a explicat Alina Samoilă, organizator. 

În iulie, organizatorii vor să aducă din nou producătorii în fața brașovenilor, într-un nou târg.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes