Connect with us
Publicitate

Social

Primul maraton de vaccinare pe un aeroport din România va avea loc la Braşov

Publicitate

Publicat

pe

Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-thru și va avea loc pe Aeroportul Internațional Brașov, sâmbătă și duminică, 22 și 23 mai, între orele 8.00 și 20.00. Vaccinul administrat este cel de la Pfizer.

Publicitate

„Biletul spre normalitate la Business Class! Hai să vezi aeroportul, să te vaccinezi și să decolăm spre normalitate!”, se anunţă în postarea autorităţilor.

CNCAV precizează că vor fi puse la dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov.

„Biletul spre normalitate la Business Class! Primul Maraton de Vaccinare la Aeroport! „Hai să vezi aeroportul, să te vaccinezi și să decolăm spre normalitate!”. Sâmbătă și duminică, 22 și 23 mai, între orele 8:00 – 20:00, la Aeroportul Internațional Brașov va avea loc Maratonul de vaccinare împotriva COVID-19. Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-thru (fără părăsirea mașinilor personale). De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov. Vino cu mașina personală sau cu un mijloc de transport al RAT Brașov!”, a scris CNCAV, joi, pe Facebook.

Publicitate

CNCAV a mai precizat că „evenimentul este organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brasov, Crucea Rosie Filiala Brasov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR România ( ASV România – Search And Rescue)”.

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a anunţat că este puțin probabil să atingem 5 milioane de persoane vaccinate la 31 mai.

Potrivit paginii oficiale a campaniei de vaccinare, sunt 17 centre de vaccinare de tip drive-thru la nivel naţional şi urmează să se desfăşoare cinci maratoane de vaccinare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes