Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primul incident grav în acest sezon de iarnă, în Masivul Postăvarul. O tânără este inconştientă şi are un traumatism cranio cerebral. A fost solicitat elicopterul SMURD

Publicat

pe

Incident grav pe Vârful Postăvarul. O tânără de doar 17 ani a suferit un traumatism cranio cerebral și este inconstientă, transmite ISU Braşov. Pentru recuperarea ei a fost solicitat elicopterul SMURD.

Evenimentul a avut loc în zona gondolei

„Din cauza condiţiilor meteo, elicopterul a fost nevoit sa aterizeze lângă lac, s-a luat legătura cu Salvamont pentru a coborî victima la zona de preluare.”, a transmis ISU Braşov.

Conform IPJ Braşov, apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 11.00, iar fata este din Galaţi.

Publicitate

„Aceasta a fost preluată și transportată la spital pentru investigații medicale.Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul.”, a transmis IPJ Braşov.

UPDATE: Victima a fost transportată până la baza pârtiei de către Serviciul Salvamont iar ulterior aceasta a fost evaluată medical și preluată de către elicopterul SMURD de pe stadionul din Poiana Braşov. Este constientă și a fost transportată la spital pentru investigatii suplimentare.

„Menţionăm că timpul de răspuns pe calea aerului s-a redus în comparaţie cu o eventuală intervenţie terestră.”, a transmis ISU Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes