Connect with us
Publicitate

Economic

Primul hotel Kempinski din România se deschide la Poiana Brașov. Kempinski este grupul hotelier de lux cu cea mai îndelungată existență din Europa

Publicat

pe

Dezvoltatorul Rock Development Holding a semnat cu lanțul hotelier Kempinski pentru deschiderea unui hotel la Poiana Brașov. Este primul Kempinski din România și al doilea mare brand, după Hyatt, care și-a anunțat recent intrarea pe piața din România.

Publicitate

Rock Development Holding a încheiat un parteneriat cu Kempinski Hotels, grupul hotelier de lux cu cea mai îndelungată existență din Europa, în urma căruia renumitul lanț va deschide prima sa unitate din România, un hotel de cinci stele din Poiana Brașov, transmite economica.net.

Rock Holding va investi 70 de milioane de euro în primul complex hotelier de cinci stele de lux din regiunea Transilvaniei. Proiectul va marca și intrarea Rock Holding pe piața ospitalității din România, după ce a dezvoltat proiecte rezidențiale de referință în București.

”Munții din regiunea Brașovului sunt unii dintre cei mai spectaculoși din lume și suntem încântați că am găsit o nouă destinație pentru Kempinski în Poiana Brașov”, a declarat Bernold Schroeder, CEO Kempinski Group și President of the Management Board Kempinski AG.  ”Ne dorim ca împreună cu Rock Holding să implementăm cele mai ridicate niveluri de lux pe scena ospitalității din regiune și să oferim o experiență cu adevărat de cinci stele tuturor turiștilor care vor alege România.”

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes