Connect with us
Publicitate

Economic

Primele modificări pe care Dan Air le face la zborurile de pe Aeroportul Braşov. A renunţat la două rute, dar a mărit frecvenţa pentru alte două

Publicat

pe

Dan Air extinde frecvența zborurilor pe două rute pe care le va opera de pe Aeroportul Braşov. Astfel, pentru rutele Brașov – Munchen și Brașov – Nuremberg va fi adăugat încă un zbor pe săptămână, pe lângă cel deja existent.

În același timp, compania a decis să anuleze rutele către aeroportul Linate din Milano și spre aeroportul din capitala Ungariei, Budapesta, transmite boardingpass.ro.

Pasagerii pot rezerva bilete de avion pentru cele două noi zboruri operate de Dan Air pe site-ul companiei aeriene.

Toate zborurile vor fi efectuate cu Airbusuri A320, având o capacitate de 12 locuri în clasa business și 162 în clasa economică.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    10 mai, 2023 at 12:20 pm

    Site-ul de rezervari este blocat ;nu se poate face nici o rezervare !!! Cred ca sintem pe cale de a asista la prima mare teapa legata de aeroportul din Brasov ; a functionat cateva zile la inceput cand se anuntase ca s-au vindut bilete in valoare de aproximativ 700.000 de Euro,cand chiar brasov.net anuntase ca s-au vindut 100.000 (!!!) de bilete ,adica aproximativ 40% din populatia Brasovului isi cumparase bilet de avion,ceea ce este evident o aberatie ; iata ca acum se anuleaza Budapesta si précis sint oameni care si-au cumparat bilete pentru aceasta destinatie ; cine stie pentru ce au avut nevoie de cei 700.000 de Euro,probabil pentru acoperirea unor gauri anterioare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes